کد خبر: 3853634
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴
آیت‌الله فاضل لنکرانی:

جای «فقه مقاومت» در حوزه‌های علمیه خالی است

گروه حوزه‌های علمیه ــ رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه جای «فقه مقاومت» در حوزه‌های علمیه خالی است، گفت: جمهوری اسلامی سال‌های متمادی است که با مقاومت و استقامت آمریکا را زمینگیر کرده است. 

جای «فقه مقاومت» در حوزه‌های علمیه خالی استبه گزارش ایکنا، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی پیش از ظهر امروز 9 آبان‌ماه در دیدار رئیس پدافند غیرعامل که در قم برگزار شد، جهاد ابتدایی و دفاعی را دو نوع جهاد مطرح شده در قرآن دانست و اظهار کرد: امروز می‌بینیم که در لبنان و عراق نبود ولایت فقیه چه هرج و مرجی را ایجاد کرده، خود ولایت فقیه یکی از نمونه‌های بارز پدافند غیرعامل در دین ما بوده و امروز یکی از آثار مهم ولایت فقیه امنیت است.
وی افزود: امروز شاهد هستیم که علما در نجف در وضعیتی هستند که برای قلم زدن امنیت ندارند و این نبود امنیت کارهای حوزوی را مختل می‌کند.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ادامه داد: تمامی فقها گفته‌اند که امر به معروف و نهی از منکر برای زمانی است که خطر کشته شدن و مجروح شدن نداشته باشد، اما در جایی که انسان ببیند که اساس اسلام در خطر است باید جان خود را فدا کند و مصداق این حرکت را امام حسین(ع) در کربلا به ما نشان داده است.
آیت‌الله فاضل لنکرانی یادآور شد: جمهوری اسلامی با مقاومت و استقامت آمریکا را زمینگیر کرده و این استقامت در دفاع از دین و اهداف اجام شده و بنده پیشنهاد بررسی فقه مقاومت را در مجموعه مرکز فقهی مطرح کرده‌ام.
وی اظهار کرد: رهبر انقلاب مسئله مقاومت را مکرراً مورد تأکید قرار دادند تا بالاخره در جامعه و بین مسئولین نهادینه شد. ما وقتی برای خدا انقلاب کردیم، باید پای این استقامت خود بایستیم و نگوییم که بعد از چهل سال ضرورتی بر مقاومت وجود ندارد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) بیان کرد: طبق تأکید رهبر انقلاب، غرور از آفات مقاومت بوده و اساس مقاومت ما خود ما نیستیم، بلکه فارغ از فکر و قوت نظامی، ایمان به خدا حرف اول را می‌زند و باید در رسانه‌ها آنچه ایمان نسل آینده را خدشه‌دار می‌کند، شناسایی شود.
آیت‌الله فاضل لنکرانی لزوم شناسایی زودهنگام فتنه‌ها را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی باید قبل از وقوع خطراتی مانند داعش، نسبت به ایجاد آن حساس و مطلع شوند.
انتهای پیام
captcha